sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Mökkiä ja nykytaidetta!

 Aurinkoista sunnuntaita kaikille täältä Muumilaakson uumenista! Juhannus on ollut ja vietetty, tässä hieman kuvaussaldoa, Nuuskamuikkusella oli kamera mukana ja saatiin karvamonnistakin muutama edustuskuva! Viikonloppu meni kertakaikkiaan nopeasti mutta kerettiin pientä juhannusnuotiotakin polttelemaan ja äärettömän hyvää nuotiokanaa saatiin paistettua silläkin risukasalla vaikka vähän kostealta meininki vaikuttikin noin säänkin puolesta!

Vika kokonainen työviikkokin meni todella nopeasti taas, kävimme nuorisopajan kanssa Kiasman nykytaiteen museossakin torstaina kiertämässä! Vaihtoehdoiksi yleisöäänestykseen saatiin valittua Ateneum tai juuri tuo Kiasma, Ateneumissa olisi ollut kansantaruihin ja-satuihin perustuvia teoksia, niiden tulkintaa ja selvittelyä, mikä jäi kiinnostamaan kyllä ja aionkin sen mennä vielä ensi kuun puolella katsomaan mutta oli ihan mahtavaa kyllä päästä Kiasmaankin taas, siellä oli tällä kertaa monin puolin ainakin itseeni iskevä näyttelykokoelma!

Kaikki osat oli todella silmääniskeviä ja mieleenpainuvia, aina Elementseistä Face to Face -kokoelmaan, unohtamatta tietenkään Robert Mapplethorpen kuvia mitkä jäi omaan mieleeni kyllä hyvin! Sen näyttelyn voisi jopa käydä vielä uudestaankin katsomassa, oli sen verran vaikuttavia kuvia. Kuvia taidemuseon teoksista ei itselläni juuri ole mutta suosittelenkin käymään paikan päällä itse, ei kuvien perusteella saa sitä vaikutelmaa minkä näyttelystä saa, joten suosittelenkin talsimaan paikan päälle, Mapplethornen näyttely on vielä syyskuuhun saakka joten sitä ennen kannattaa poiketa!


 Tähän loppuun vielä muutamat mökkikuvat (kuvaajana siis "ammattilaiskuvissa" Jani Rinne, eli tuttavallisemin Nuuskis), kuvaussaldoa on luvassa vielä kyllä lisää sillä saatiin tänäkin viikonloppuna todella hyviä kuvia räpsittyä tässä aurinkoisena perjantaina, mutta niistä myöhemmin, niitä on niin paljon!
 Ennen niitä tosin voi olla luvassa jotain ruokapostausta, tässä kun nyt on tullut väsäiltyä kaikkea hyvää mitkä voisi pistää teillekin jakoon! Instagramissa seuraajat ainakin huomaa kohta uuden vuokaleipäkuvan, jonka ohjeen pistän heti pikimmiten tännekin! (;
Joten näihin kuviin ja mökkitunnelmiin, poistun taas takavasemmalle ja vetäisen essun päälle! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti